EPA

Informació

El CFPA «Concepción Carpi» d’ Albaida és un centre d’ensenyament que depén de l’Ajuntament d´Albaida.

Esta escola està funcionant des de l’any 1984  i pretén oferir solucions a les necessitats formatives i culturals de la societat actual. Les exigències d'adaptació a un món complex i en ràpida i constant evolució fan que augmente cada vegada més l'interés per l'educació de les persones adultes. Totes estes persones, intel·ligentment, accepten els nous reptes socials, i així accedixen a una formació integral i integradora que facilita, des del propi enriquiment personal fins a la possibilitat d'accedir a noves titulacions.

Durant tots estos anys, el Centre ha estat un important element dinamitzador dels ciutadans d'Albaida i té  les portes obertes des de les 9:00 h fins a les 22:00 hores. Este centre s’adapta, com sempre, dins de les nostres possibilitats, a totes les necessitats (d’horari, nivell, interessos, ... ) de la població adulta.

L’escola oferix un gran ventall de possibilitats en diverses branques de l’educació d’adults. La nostra oferta educativa abasta des d’una formació primària, preparació per al graduat de secundària, cicles formatius, els diferents nivells de la JQCV,  fins a cursos d’anglés, francés, informàtica...

Per últim, l´Associació d´Alumnes del CFPA Concepción Carpi d´Albaida ha organitzat i gestionat, des de la seua creació, tots els cursos anomenats d’ensenyament No Reglat. Estos tallers són: ioga, tai-txi, construcció de betlems, sevillanes, zumba, balls de saló, pilates, boixets, labors, patchwork, restauració de mobles, pintura i dibuix i ceràmica i manualitats.

També organitza al llarg de l’any una sèrie d’activitats culturals encaminades a aconseguir una millor formació integral dels seus associats/-des per mitjà de conferències, cursets, col·loquis, celebracions, excursions, visites i totes les activitats que es consideren convenients per a incrementar la participació i aconseguir l’objectiu proposat.

Totes les activitats estan ubicades al mateix centre, que des de 2006 està situat al Centre Cultural Antic Institut, carrer Arqueòleg Ballester , 45

Telèfon: 962398262

e-mail: epa@albaida.es

Descarrega't el cartell

Descarrega't el fullet

full d'inscripcions

full d'inscripcions estrangers

Fotos

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31