Salutació de l'Alcalde

Les noves tecnologies esdevenen tot un repte per a les societats connectades del segle XXI, al mateix temps que s’han convertit en una ferramenta indispensable per a la vida quotidiana.

Les relacions dels ciutadans i les ciutadanes amb l’administració i a la inversa han d’adaptar-se a les noves circumstàncies i condicions permetent així les tramitacions via web, conegudes també com tramitacions electròniques, facilitant als usuaris l’acció de poder realitzar les gestions davant de l’administració des de les seues pròpies cases sense haver de desplaçar-se a les dependències municipals.

Des de l’Ajuntament d’Albaida, donat que som plenament conscients de les noves situacions que propicia la societat informatitzada, ens hem proposat treballar per una modernització i actualització global dels serveis que el govern local posa a l’abast de la ciutadania a través de la pàgina web municipal.

Com Alcalde de la Ciutat, vull que una de les prioritats del nostre govern siga l’atenció a la ciutadania, tenint com a objectiu principal el treball per facilitar i agilitzar les gestions que els nostres veïns i les nostres veïnes realitzen davant l’Ajuntament d’Albaida.

Igualment, vull aprofitar aquesta presentació per quedar a la disposició de tots i cadascun dels habitants de la Ciutat d’Albaida, posant al seu abast la nostra gestió municipal per millorar, entre tots i entre totes, dia a dia la nostra població.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31