Albaida commemora el Dia de la Dona amb una programació especial de set dies
La regidora de la Dona destaca que han treballat per oferir una programació que puga interessar a tot tipus de públic
2/03/2017

La Regidoria de la Dona de l’ajuntament d’Albaida amb Mª Ángeles Salom al capdavant i la col·laboració de totes les regidories del consistori han programat una sèrie d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona que es celebra cada 8 de març.

Les activitats començaran el dilluns 6 de març amb una caminata i berenar organitzada per un dels col·lectius de la ciutat d’Albaida que col·labora, l’Escola Permanent d’Adults i continuaran el dimarts a les 17:30h amb un taller de moda i complements organitzat per les mestresses de casa i que serà a càrrec de Gloria Valero’s.

El dia 8 de març, dia pròpiament dit d’esta commemoració, es projectarà al cine Odeón la pel·lícula Sufragistas (2015), un film amb una càrrega simbòlica molt especial per a este dia i que va fer història al ser el primer llargmetratge que es va rodar al Parlament del Regne Unit. Les activitats continuaran el dijous 9 amb un concurs de cassoles a l’Associació de Mestresses de Casa i un sopar, el divendres 10 tindrà lloc el lliurament de premis del I concurs literari “Lletres per la Igualtat” que ha comptat amb la participació dels alumnes de 2n Cicle d’ESO, Batxillerat, i dels CCFF de Grau Mitjà i Superior, FDB de Jardineria i Perruqueria de l’IES Josep Segrelles d’Albaida. El dissabte 11 Maria Josep Escrivà oferirà un recital poètic acompanyada pel pianista Elies Monxolí a partir del llibre “Serena Barca”.

 

La setmana de la Dona clausurarà amb la novena edició de la carrera de la Dona que donarà 1€ solidari per participant a l’associació de Malalts d’Alzeheimer i altres Demències d’Albaida, AFMAVA. Acabaran així set dies d’activitats que plenaran els carrers d’Albaida de vida i on Mª Ángeles Salom ha destacat que “les activitats han sigut triades i molt pensades. No volem que participen sols dones perquè siga la setmana de la Dona. Hem treballat per oferir una programació variada que puga interessar al públic sense importar el seu gènere o la seua edat”. A més a més, ha subratllat l’esforç realitzat per la seua regidoria per oferir als albaidins i albaidines un any més esta setmana d’activitats, així com ha reiterat l’agraïment als seus companys “per l’ajuda prestada i a tots els col·lectius que any rere any es sumen a participar. Tots i totes hem aconseguit que es puga commemorar el Dia de la Dona a Albaida d’una manera molt especial”.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30