Albaida dinamitzarà les polítiques de joventut
L’Ajuntament d’Albaida impulsarà les polítiques de joventut del municipi a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana
30/10/2018

L’Ajuntament d’Albaida impulsarà les polítiques de joventut del municipi a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana que permetrà contractar una tècnic en animació sociocultural que s’ocuparà de dinamitzar i coordinar les polítiques de Joventut de l'Ajuntament.

L’inici del projecte serà una anàlisi de realitat que es portarà a terme mitjançant enquestes a l’alumnat de l’IES Josep Segrelles. L’objectiu d’aquest estudi és saber el que fan la joventut al seu temps lliure, les seues necessitats i inquietuds, així com esbrinar què els agradaria que els oferira el servei per a poder enfocar les activitats cap als seus interessos i exigències.

L’Espai Jove pretén oferir a la joventut activitats lúdiques, assessorament educatiu i laboral, formació i informació. També es crearà un perfil a les xarxes socials per a facilitar als joves la comunicació de les activitats per tal que puguen interactuar i informar-se. Per ara les activitats aniran dirigides a joves d’entre 12 i 18 anys d’edat, però el propòsit d’aquest projecte és ampliar la xarxa de serveis i activitats fins als 30 anys.

La coordinació de totes les activitats que es realitzen al llarg de l’any i de diferents entitats en un sol organisme i la difusió de les mateixes entre els joves és un dels principals avantatges que donarà aquest espai, i d’aquesta manera es podran dissenyar els programes específics i adequats als interessos dels seus usuaris.

La Regidora de Joventut, Beatriz Costa assegura que estem entusiasmats per començar aquest projecte que proposa “establir un espai dinàmic per a promoure i tindre un impacte directe en la joventut albaidina”. Per la seua part, l’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert manifesta que “des de l’Ajuntament volem dinamitzar les polítiques de joventut oferint als nostres joves els recursos, les eines i els instruments necessaris”.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31